Tjenester

Tjenester

Sagvåg Interiør AS er spesialister på gulv- og teppelegging, men utfører også malerarbeid, byggtapetsering og sprøytemaling.

gulvlegging

Gulvlegging

Gulvlegging er et fagområde som innbefatter arbeid med forskjellige materialer og fagområder. Sagvåg Interiør AS har lang erfaring med gulvlegging og hjelper deg med gulvavretting, legging av belegg og parkett.

tapet

Tapetsering

Der er det mange typer og merker av tapet å velge fra, ofte velger kunden selv tapet og kjøper inn dette, så tar vi på oss grunnarbeidet og sparkler, klargjør og tapetserer for deg.

sparkling

Sparkling

Sagvåg Interiør AS utfører sparklingsarbeid. Mange sparkler selv dersom de oppdager et lite hull i veggen, men dersom det er behov for helsparkling av en vegg bør dette utføres av profesjonelle. Vi sparkler vegger, tak, gipsplater, lister og murer.

maling

Malerarbeid

Vi utfører utvendig maling med værbestandig kvalitetsmaling. Hvor ofte et hus må males varierer ut i fra hvilken type maling som tidligere har blitt brukt og hvor værhardt huset ligger til. Dersom malingen begynner å flasse av er det absolutt på tide å male. Vi utfører også malerarbeid innvendig på tapet, panel, gulv eller tak.

Vi utfører også sprøytemaling som er en rask og god måte å dekke større overflater med en jevn farge.

Ta kontakt